Vi har varit en del av affärsnätverket DIF Business sedan flera år tillbaka. Nu går Fusion Support in som officiell partner till Djurgårdens flick- och damsatsning.

Djurgården Fotboll har en uttalad satsning på att skapa bättre förutsättningar för flick- och damfotbollen i föreningen. Det är den satsningen som Fusion Support nu väljer att stötta när de utökar sitt engagemang inom DIF Fotboll.

– Vi har sedan tidigare en väldigt bra relation med Djurgården och att nu kunna gå in och supporta en sådan här viktig del av verksamheten känns oerhört bra. Djurgården visar verkligen att man satsar på helheten som förening, säger Nicklas Almgren ordförande på Fusion Support.

Daniel Malmgren Verksamhetschef företag & partners, Djurgården Fotboll:
– Vi är väldigt glada över att Fusion Support blir en ännu större del av Djurgårdsfamiljen. Det är också ett kvitto på att vi som förening gör bra saker när en partner väljer att utöka sitt engagemang.

Hos Fusion Support får du professionell rådgivning och stöd vid viktiga IT-beslut. Baserat på deras metod ”förändring till funktion” analyseras verksamhetens behov utefter det byggs en kundanpassad, komplett funktionslösning för all IT-support – till ett fast pris.

– Med individen i fokus bygger vi tillväxten i vårt företag på unga talanger som utvecklas och växer tillsammans med våra mer erfarna medarbetare. Det kan man givetvis också applicera på Djurgårdens verksamhet, säger Sebastian Karlsson, VD Fusion Support.