Fusion Support startades i den nya kostymen under februari 2020 med visionen att supportera framtidens funktioner för nordiska bolag med individen i fokus. Med många års blandad erfarenhet av IT-branschen i bagaget har vi motivet att förnya, utmana och bli starkare genom att jobba effektiv och flexibelt mot ett gemensamt mål, Sveriges bästa IT-support. Efter att ha stängt böckerna efter det första räkenskapsåret summerar jag, Sebastian Karlsson VD på Fusion Support mina tankar om första räkenskapsåret.

Vi har gjort ett väldigt bra år och har lyckats att etablera ett nytt bolag trots att Covid-19 slog till. Under året har vi haft stort fokus på företagskultur i samarbete med Culture by Design. Kulturarbetet har skapat känsla av samhörighet i ett nystartat bolag som har samverkat på distans. Året har även varit lärorikt där vi har kommit närmare våra befintliga kunder och skapat en djupare förståelse av deras verksamheter när förutsättningarna tidigt under året förändrades.

Jag vill passa på att hylla alla medarbetare som har krigat på i sina hemmakontor runt om i Stockholm under det här speciella året.

I skrivande stund är vi i slutet av Fusion Supports andra räkenskapsår. Höjdpunkter från det pågående räkenskapsåret har hittills varit partnerskapet med Bauhaus galan, flytten till dom nya lokalerna vid Liljeholmskajen och deltagande i Djurgården fotbolls affärsnätverk.

Inför slutspurten av det andra räkenskapsåret är det fokus på fortsatt tillväxt inom tjänsten Digital Support där vi redo att ta oss an nya utmaningar och kollegor. Även fortsätta arbetet som påbörjas med företagskulturen.

För ytterligare information, vänligen kontakta

Sebastian Karlsson

VD, Fusion Support